StiltelezingWebsite

Powerpointpresentatie
Wilt u meer weten over het unieke werk van de Zendings-Diaconessen? Wij geven graag de PowerPoint-presentatie 'Vrouwen met een missie' in uw gemeente, bij uw vereniging of Bijbelkring. Er is ook de mogelijkheid een presentatie met rondleiding in het Zendings-Diaconessenhuis zelf te boeken.

Lezingen
De diaconessen verzorgen graag een lezing op een koffie-ochtend, gemeentevergadering of bezinningsdag. Thema’s zijn onder andere diaconie, stilte en gastvrijheid.

Gastlessen op middelbare scholen of cathechisatie-groepen:

  • Asielzoekers op school
  • Kloosterleven anno nu

Heeft u hiervoor interesse, neem contact met ons op.

Kaartverkoop 'Leven en Kracht'

Wilt u ansichtkaarten bestellen voor het verjaardagsfonds, voor zieken of om te verkopen op de boekentafel van uw gemeente?

Bekijk de nieuwe catalogus 2016/2017. De kaarten zijn per stuk € 0,35. Als u 250 stuks of meer kaarten bestelt, ontvangt u korting.
Op het bestelformulier kunt u aangeven hoeveel stuks u van welke kaart wilt hebben. Deze kunt u uitprinten, invullen en naar ons opsturen.

U kunt de kaarten ook bestellen via e-mail: . Desgewenst leveren wij gratis vellen met plaketiketten mee, met een tekst die u op de kaarten wilt hebben. Als wij uw bestelling ontvangen, sturen wij u de kaarten zo snel mogelijk toe.

Ik weet niet hoe het Zendings-Diaconessenhuis er over twintig jaar zal uitzien. Liever leef ik bij de dag. Telkens ben ik weer verwonderd dat we nog zo veel mensen in aanraking mogen brengen met het evangelie.zr. Dorien