Wij organiseren jaarlijks allerlei weekenden, bedoeld voor ontspanning, bezinning en geloofsopbouw. U bent van harte uitgenodigd om een van deze weekenden bij te wonen. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom.

Download de Jaarfolder 2017 (PDF).

Stilteweekenden Stilteweekends
Een paar dagen uit de drukte van alledag voor geestelijke rust, tijdelijke afzondering en inkeer. Om vervolgens met frisse moed weer aan de slag te gaan.
Meer informatie over de stilteweekends
oase Oasedagen
Zet een dag apart, om stil te zijn en op zoek te gaan naar wat God te zeggen heeft. Er zijn een paar groepsmomenten, afgewisseld met ruime tijd om alleen te zijn. 
Meer informatie over de Oasedagen

Bemoedigingsweekenden

Refresh-weekends
Voor mensen die ernaar verlangen, midden in het leven van elke dag, even te pauzeren en verfrist te worden, bijv. mantelzorgers en werkers in Gods Koninkrijk. 
Meer informatie over de refresh-weekends

Rouw-dragen

Weekends 'Rouw-dragen met God'
Een geliefde verliezen: wat een schok, wat een onbegrijpelijke pijn. Kom onder de deskundige begeleiding een stap verder in het verwerken van uw verlies.
Meer informatie over de weekends ‘Rouw-dragen met God’

fietsweek-groepsfoto

Putten uit de Bron, midweek voor 55+-ers
Speciaal voor 55+-ers: Er op uit in de prachtige omgeving van Amerongen, genieten van elkaar en elke dag een dagopening rond een bijbels thema. 
Meer informatie over de midweek55

Als je niet gelooft, kom je dáár wel tot geloof!’ zei ik tegen mijn moeder toen ik bij de diaconessen in verpleeghuis de Hemelse Berg in Oosterbeek werkte. Zij hadden iets wat ik niet had: een persoonlijke relatie met de Heer. In 1982 besloot ik in te treden. zr. Ina