Rouw-dragen
'God, tot U roep ik. In mij is het donker, maar bij U is het licht.' (Dietrich Bonhoeffer). Een geliefde verliezen: wat een schok, wat een onbegrijpelijke pijn. Kom een stap verder in het verwerken van uw verlies en geef rouw een plek in uw leven. Gelukkig hoeven we het niet alleen te doen. We mogen 'Rouw dragen - met God'. 'Rouw dragen - met God' wordt begeleid door een pastoraal team, dat jarenlange ervaring heeft in pastoraat & rouw. Zij geven liefdevolle aandacht en handvatten om het verlies een plek te geven. 

Visie
Onze visie op rouw is dat je het niet alleen lijdend kunt ondergaan. Er komt een moment dat iemand het bewust op zich moet nemen, want het leven gaat verder. Maar het alleen dragen is een zware last. Samen gaan de deelnemers op zoek hoe God wil helpen dragen in dit proces.

Voor wie
'Rouwdragen - met God' is bedoeld om te delen en om contact te hebben met lotgenoten. Daarbij krijgt u pastorale zorg en opbouwende Bijbelstudies, om u te helpen een stap verder te komen in uw verwerkingsproces.

Meer weten? Download de folder!

"Ik heb genoten van alle liefdevolle aandacht en de ruimte die er voor ieder persoonlijk was. Het heeft me geholpen mijn verdriet te delen. Steeds mocht ik Gods' troostende nabijheid ervaren door mensen heen. Hartelijk bedankt voor jullie hartelijkheid en gastvrijheid." Desiree Smit, deelnemer Rouwweekend, november 2014

Data 2018

DatumThemaAanmelden
31 mei t/m 4 juni 2018 (lang weekend) Heilzaam omgaan met verlies en rouw Vol
4, 11 en 18 oktober (drie opeenvolgende donderdagen) Heilzaam omgaan met verlies en rouw Nu aanmelden

Rouwdagen: 9.30-19.00 uur € 90,- voor 3 dagen

Rouwweekend        

Max. aantal deelnemers 11
Prijs

Eigen kamer € 267,50 p.p. all-in

Aankomst donderdag tussen 15.00-15.30 uur
Vertrek maandag om 9.30 uur, na het ontbijt
Leiding Zr. Anneke Kempers, Alie Wernsen

 

 

ZDH reünie zaterdag 9 juni 2018

Ik was 16 jaar toen ik mijn leven in Gods hand legde. Ik zette als het ware mijn handtekening onder een leeg vel papier: 'Heer, vult U het maar in'. Zo werd ik naar het Zendings-Diaconessenhuis geleid. Het heeft mijn leven rijk en avontuurlijk gemaakt. zr. Irene Brunsveld