StiltelezingWebsite

Powerpointpresentatie
Wilt u meer weten over het unieke werk van de Zendings-Diaconessen? Wij geven graag de PowerPoint-presentatie 'Vrouwen met een missie' in uw gemeente, bij uw vereniging of Bijbelkring. Er is ook de mogelijkheid een presentatie met rondleiding in het Zendings-Diaconessenhuis zelf te boeken.

Lezingen
De diaconessen verzorgen graag een lezing op een koffie-ochtend, gemeentevergadering of bezinningsdag. Thema’s zijn onder andere diaconie, stilte en gastvrijheid.

Gastlessen op middelbare scholen of cathechisatie-groepen:

  • Asielzoekers op school
  • Kloosterleven anno nu

Heeft u hiervoor interesse, neem contact met ons op.

Kaartverkoop 'Leven en Kracht'

Wilt u ansichtkaarten bestellen voor het verjaardagsfonds, voor zieken of om te verkopen op de boekentafel van uw gemeente?

Bekijk de nieuwe catalogus 2017/2018. De kaarten zijn per stuk € 0,35. Als u 250 stuks of meer kaarten bestelt, ontvangt u korting.
Op het bestelformulier kunt u aangeven hoeveel stuks u van welke kaart wilt hebben. Deze kunt u uitprinten, invullen en naar ons opsturen.

U kunt de kaarten ook bestellen via e-mail: amerongen@zdh.nl. Desgewenst leveren wij gratis vellen met plaketiketten mee, met een tekst die u op de kaarten wilt hebben. Als wij uw bestelling ontvangen, sturen wij u de kaarten zo snel mogelijk toe.

Diaconie kan uit heel simpele daden bestaan die de deur naar het hart van de ander doen opengaan. zr. Dorien