dorpsakker de parel

 MG 9706 SmallDorpsakker 'De Parel' is een ecologische moes– en pluktuin aan de rand van Amerongen. De Parel is een echte 'SAMENtuin' en wordt onderhouden door een enthousiaste groep vrijwilligers. Samen spitten, zaaien en wieden we in de frisse buitenlucht. Én we genieten samen van de oogst! Puur en gezond, want we gebruiken geen bestrijdingsmiddelen.

Werken op de Parel?

Tijdens de wekelijkse werkochtenden werk je samen met anderen op de Parel. We verbouwen groenten & kruiden en zaaien bloemen in. Dorpsakker 'De Parel' heeft daarvoor alle materialen. De opbrengst delen we met elkaar. Tijdens de ochtenden is er altijd wel iemand die je wegwijs kan maken, ook als je geen groene vingers hebt. Naast het werk is er natuurlijk ook genoeg tijd voor een kop koffie en gezelligheid. Meedoen op 'De Parel' is gratis!

Wanneer?

Op de volgende momenten kun je op 'De Parel' aan de slag:

  • Dinsdag van 09.30-12.30u
  • Vrijdag van 09.30-12.30u
  • Zaterdag van 09.30-12.30u

Op deze tijden zijn er groenten van het seizoen te koop. Voor kleine bedragen haal je ecologisch geteelde groenten in huis!

Meedoen?

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Ook voor mensen die re-integreren, een bijzondere plek om positieve ervaringen op te doen.
Meer weten? Bel met Liesbeth van den Berge, tel. 0343-723 780 of mail ons. We nemen dan zo snel mogelijk contact op!

Ontvangen en doorgeven met hart en handen

Dorpsakker De Parel is een initiatief van Zendings-Diaconessenhuis Bethanië. Onze naam laat symbolisch de waarde zien van een bijzondere plaats en de waarde van ieder mens. De Parel is een plek waar, door samen te werken, iedereen mag meegenieten van een bijzondere plek in Amerongen.

048 201201motto ZDH klein

Word sponsor!

De Parel is een initiatief zonder winstoogmerk. Voor het beheer en behoud is jaarlijks geld nodig. U kunt ons al helpen door één vierkante meter van De Parel te adopteren voor € 1,- per maand! Download het machtigingsformulier.

Contact

Voor meer info, bel Liesbeth van den Berge, 0343-723 780 of mail dorpsakkerdeparel@zdh.nl.
Volg de ontwikkelingen van de Parel!

thumb FacebookLogo  Twitter logo 4

 

Diacones worden is geen beroep, het is een roeping. Je kiest niet voor werk van negen tot vijf, maar voor een levenswijze, waarbij je al je tijd en talenten in dienst stelt van God. zr. Anneke